Forside » Nyheder » Få overblik over vores kommende kurser

Få overblik over vores kommende kurser

Hvordan er livet som ung i 2019? Det ser vi nærmere på i vores kommende kurser. Vi har fokus på deres trivsel, og på hvordan de forbruger både gamle og nye medier, som er under konstant udvikling, og hvor unge i stigende grad bliver konfronteret med fake news, propaganda, konspirationsteorier og ekstreme budskaber på kanaler som YouTube.

Kurserne strækker sig frem til midten af efteråret og er samlet i et katalog, så du kan få det fulde overblik over hver enkelt aktivitet, samt hvor og hvornår de finder sted.

Hvis du har spørgsmål til kataloget, eller hvis du har forslag til kommende aktiviteter, kan du kontakte centeret på ekstremisme@siri.dk.

Hent hele kursuskataloget om forebyggelse af ekstremisme her (pdf) (nyt vindue).

Sidst opdateret 28/01 2019
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent