Forside » Nyheder » Kom til webinar om ekstremisme og covid-19

Kom til webinar om ekstremisme og covid-19

Corona-krisen har åbnet for nye måder at føre ekstremistisk propaganda på.

Højreekstremistiske grupper opfordrer til at smitte minoriteter og politiske modstandere med corona, og danske salafi-organisationer fører onlinekrig mod den danske stat og bruger krisen til rekrutteringspropaganda.

Du kan blive klogere på, hvordan ekstremistiske grupper har udnyttet den aktuelle situation, når Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremismes inviterer til webinar om ekstremisme og covid-19 den 14. maj klokken 10. Webinaret afholdes over Skype og består af tre oplæg, der hver varer 15 minutter plus tid til spørgsmål.

Webinaret er forbeholdt kommunale praktikere, der arbejder med forebyggelse af ekstremisme. Der er begrænsede antal pladser, men Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme forventer at afholde webinaret igen inden sommerferien.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til ekstremisme@siri.dk, hvor du skriver ’Webinar om ekstremisme og covid-19’ i emnefeltet.

Sidst opdateret 07/05 2020
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent