Forside » Nyheder » Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme udgiver podcast

Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme udgiver podcast

De aktuelle danske højre- og venstreekstremistiske miljøer og forebyggelse af politisk ekstremisme bliver sat under lup i det første afsnit af Udsyn, som er Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremismes nye podcast.

Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme er hoppet med på podcast-bølgen. Centeret vil med sin nye serie, Udsyn, løbende udgive afsnit, der hver tager fat på for eksempel et emne eller ny forskning.

”Vi håber, at Udsyn kan bidrage med ny viden til det danske forebyggelsesarbejde, og at den vil fungere godt som supplement til vores skriftlige udgivelser. Podcasts er et godt medie, når man vil fordybe sig i et emne, og i en travl hverdag kan det være både rart og praktisk bare at tage et par hovedtelefoner på og trykke play,” siger Karin Ingemann, leder af Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme.

I det første afsnit af Udsyn tager Chris Holmsted Larsen, postdoc i Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, temperaturen på de danske højre- og venstreekstremistiske miljøer og forklarer samtidig, hvordan man som praktiker kan gribe opgaven med at forebygge politisk ekstremisme an.

Hør det første afsnit af podcaste Udsyn her.

Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme arbejder desuden på at udgive Udsyn i både ITunes og i Androids podcastapp, så man automatisk kan få nye afsnit ned på sin telefon, når de bliver udgivet. Når dette er på plads, bliver det meldt ud på centerets LinkedIn-side, som du kan finde her:

Find Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme på LinkedIn her (nyt vindue).

Sidst opdateret 11/03 2019
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent