Forside » Nyheder » Ny chance: Kom til webinar om ekstremisme og covid-19

Ny chance: Kom til webinar om ekstremisme og covid-19

Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme inviterer endnu engang til webinar om ekstremisme og covid-19.

Opbakningen var så stor til webinaret om, hvordan coronakrisen har åbnet for nye måder at føre ekstremistisk propaganda på, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme har besluttet at afholde det igen.

Så hvis du ikke fik plads i første omgang eller kom på ventelisten, får du nu chancen igen onsdag den 27. maj klokken 10-11.30.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til ekstremisme@siri.dk, hvor du skriver ’Webinar om ekstremisme og covid-19’ i emnefeltet.

Onlinekrig og opfordringer til at smitte minoriteter

Du kan blandt andet blive klogere på, hvordan højreekstremistiske grupper opfordrer til at smitte minoriteter og politiske modstandere med corona, og danske salafi-organisationer fører onlinekrig mod den danske stat og bruger krisen til rekrutteringspropaganda.

Webinaret bliver afholdt over Skype og består af tre oplæg, der hver varer 15 minutter plus tid til spørgsmål.

Det er forbeholdt kommunale praktikere, der arbejder med forebyggelse af ekstremisme. Der er begrænsede antal pladser, men Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme forventer at afholde webinaret igen inden sommerferien.

Sidst opdateret 18/05 2020
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent