Forside » Nyheder » Nyt overblik over ekstremistiske miljøer og ideologier

Nyt overblik over ekstremistiske miljøer og ideologier

Gå på opdagelse i en række korte og letlæste tekster om tankesæt og aktiviteter i de ekstremistiske miljøer.

Forskerne Chris Holmsted Larsen fra RUC og Ann-Sophie Hemmingsen fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme har udarbejdet 12 korte og letlæste tekster om de væsentligste ekstremistiske miljøer i Danmark: ekstrem islamisme, højreekstremisme og venstreekstremisme. Teksterne giver en introduktion til ideologi, miljøer, aktiviteter og eksempler på strafbare handlinger og kan for eksempel bruges som indgang for nye kollegaer på fagområdet. Derudover giver teksterne et overblik over forskelle og ligheder miljøerne imellem.

Læs om ekstremistiske miljøer i Danmark

Sidst opdateret 24/05 2017
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent