Forside » Nyheder » Støtte til udvikling af kommunale handlingsplaner til forebyggelse af ekstremisme og radikalisering

Støtte til udvikling af kommunale handlingsplaner til forebyggelse af ekstremisme og radikalisering

Nu kan kommuner søge om at få professionel støtte fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme og en ekstern leverandør til udvikling og implementering af handlingsplaner til at forebygge ekstremisme og radikalisering.

Der er afsat midler til, at op til 25 kommuner kan få konsulentstøtte til at udvikle handlingsplaner. Samarbejdet indebærer bl.a. gennemførsel af workshops, undervisningsforløb samt udarbejdelse af parathedsvurdering, operationel handlingsplan og faglig støtte til eksekvering af handlingsplanerne i praksis.

Læs mere om puljen (nyt vindue)

Sidst opdateret 25/04 2017
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent