Forside » Nyheder » Uddannelse: Bliv klogere på børn og unges online-liv på kanten

Uddannelse: Bliv klogere på børn og unges online-liv på kanten

Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme afholder med en række samarbejdspartnere yderligere to uddannelsesforløb i "Børn og unges online-liv på kanten. Hvordan forebygger vi, at det udvikler sig ekstremt?"

Vil du blive klogere på, hvad der er på spil i børn og unges digitale liv, og vil du have indsigt i tilgange og metoder til, hvordan man forebygger ekstremisme online? Så kan du stadig nå at tilmelde dig uddannelsen Børn og unges online-liv på kanten. Hvordan forebygger vi, at det udvikler sig ekstremt?

Der er opstart den 28. september 2020 i Odense og 16. november 2020 i Vejle.

Uddannelsen er udviklet i samarbejde med Red Barnet og professionshøjskolerne Absalon og UCL, og den er målrettet kommunale medarbejdere med børn- og ungekontakt, fx SSP-medarbejdere, klubmedarbejdere, pædagoger mv.

Du kan tilmelde dig uddannelsen Børn og unges online-liv på kanten. Hvordan forebygger vi, at det udvikler sig ekstremt? her (nyt vindue).

Sidst opdateret 17/08 2020
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent